Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Halloween multitudinari a Dénia

Vora 5.000 persones gaudeixen de les activitats organitzades per  la Regidoria de Joventut

Grans i menuts s’han bolcat enguany en la celebració de la festa d’Halloween que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia. El públic ha respost de bona gana a les activitats preparades per a la vesprada-nit del 31 d’octubre, especialment al Túnel del Terror, que en el torn de vesprada (de 17 a 20:15 hores), dirigit a famílies i menors de 14 anys acompanyats d’un adult, va reunir vora 2.700 participants i en el de nit (de 22 a 01:00 hores), per a participants majors de 14 anys, a prop de 1.500 persones.

 

Des de Joventut informen que en l’activitat no es va registrar cap incident i no va ser necessària la intervenció del servei de la Creu Roja ni d’ambulància.

 

El Túnel del Terror ha sigut, sense dubte, l’activitat més multitudinària, tot i que la minidisco de música i coreografies pensada per als més menuts va reunir a la plaça del Consell, durant l’hora de durada de l’espectacle, al voltant de 400 assistents.

 

 

La tercera proposta, un joc de Cluedo a les instal·lacions de Joventut que es va desenvolupar per grups la vesprada del divendres 28 i la jornada del dissabte 29, també ha resultat atractiu per al públic i va congregar a quasi 300 participants durant els dos dies.

 

 

Túnel del Terror
Joc de Cluedo en les instal·lacions de Joventut
Equip de Joventut organitzador de la jornada

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina