Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Halloween multitudinari a Dénia

Vora 5.000 persones gaudeixen de les activitats organitzades per  la Regidoria de Joventut

Grans i menuts s’han bolcat enguany en la celebració de la festa d’Halloween que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia. El públic ha respost de bona gana a les activitats preparades per a la vesprada-nit del 31 d’octubre, especialment al Túnel del Terror, que en el torn de vesprada (de 17 a 20:15 hores), dirigit a famílies i menors de 14 anys acompanyats d’un adult, va reunir vora 2.700 participants i en el de nit (de 22 a 01:00 hores), per a participants majors de 14 anys, a prop de 1.500 persones.

 

Des de Joventut informen que en l’activitat no es va registrar cap incident i no va ser necessària la intervenció del servei de la Creu Roja ni d’ambulància.

 

El Túnel del Terror ha sigut, sense dubte, l’activitat més multitudinària, tot i que la minidisco de música i coreografies pensada per als més menuts va reunir a la plaça del Consell, durant l’hora de durada de l’espectacle, al voltant de 400 assistents.

 

 

La tercera proposta, un joc de Cluedo a les instal·lacions de Joventut que es va desenvolupar per grups la vesprada del divendres 28 i la jornada del dissabte 29, també ha resultat atractiu per al públic i va congregar a quasi 300 participants durant els dos dies.

 

 

Túnel del Terror
Joc de Cluedo en les instal·lacions de Joventut
Equip de Joventut organitzador de la jornada

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina