Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia començarà a expedir el Carnet Jove a partir de la setmana que ve

Els joves deniers d’entre 14 i 30 anys ja podran tramitar la sol·licitud del Carnet Jove a les oficines de Joventut (Ronda de les Muralles, 42) a partir del dilluns 14 de novembre gràcies a l’acord signat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Dénia i l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

 

Fins ara, a Dénia no era possible tramitar el Carnet Jove, a diferència d’altres acreditacions com el d’alberguista, estudiant internacional o professor internacional. A partir del dilluns, els joves deniers no hauran de desplaçar-se fins a Ondara per a fer els tràmits. Aquesta targeta comporta una sèrie d’avantatges perquè els joves accedisquen a activitats d’oci, formació i temps lliure, a més de facilitar l’ús de transport i la intercomunicació, amb grans rebaixes. Els joves podran gaudir de descomptes, per exemple, al transport de metro de València, als viatges amb trens Renfe o en les entrades a museus públics.

 

 

Com es tramita?

 

Cal tindre en compte que la tramitació comporta una despesa de 7’70 euros (3’85 per a famílies nombroses, monoparentals i persones amb discapacitat), i que l’acreditació caduca cada dos anys, per la qual cosa, s’haurà de renovar seguint el mateix procediment.

 

La tramitació i expedició  del Carnet Jove, es pot realitzar per dues vies:

 

1.-  Online: de manera telemàtica a través de https://ivaj.gva.es/carnetjove, sense necessitat de presentar cap documentació ni identificar-se amb certificat.  Per aquesta via s’obté de manera immediata el carnet en format digital. Si es vol obtindre també en format físic, es fa constar el punt de recollida on es desitja acudir a arreplegar-lo, podent escollir el punt d’informació juvenil de Dénia per fer-ho.

 

2.- Presencialment: Des d’ara es pot sol·licitar a l’oficina de Joventut Dénia. Es telefona al 966 42 37 00 (horari d’oficina de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h), i agafar cita per a realitzar la tramitació i arreplegada del Carnet Jove (de manera física) en un mateix dia.

Dénia començarà a expedir el Carnet  Jove a partir de la setmana que ve

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina