Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia organitza un taller de certificat digital per a l’alumnat de batxillerat de l’IES Historiador Chabàs

Gràcies a la col·laboració entre les regidories d’Educació i de Creama de l´Ajuntament de Dénia, l’institut d’Educació Secundària Historiador Chabás, ha sigut beneficiari d’un taller de certificat digital, adreçat a tot l’alumnat dels batxillerats i impartit en el propi centre.

 

El docent que ofereix aquestos tallers en Creama-Dénia, Alejandro Dalmau, es desplaçarà hui i demà a l’institut per oferir les classes en l’aula d’informàtica del centre amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació de tot l’alumnat.

 

Amb aquesta iniciativa conjunta ha sigut possible oferir l’oportunitat a tota la gent jove que estudia els diferents tipus de batxiller de conèixer i saber com funciona el certificat digital, eina que els servirà per a realitzar qualsevol gestió amb l’administració pública.

 

Des de l’ajuntament s’agraeix la col·laboració de tot l’equip docent i la direcció de l’IES Historiador Chabás i s’espera poder repetir aquesta iniciativa amb  la resta de centres educatius de Dénia.

 

De moment, està previst que este taller de certificat digital s’impartisca a l’alumnat del centre d’Educació Permanent d’Adults el 28 de novembre pròxim.

 


L’Ajuntament de Dénia organitza un taller de certificat digital per a l’alumnat de batxill...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina