Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Creama acomiada el curs de plaguicides destacant la importància dels convenis de col·laboració

El curs Plaguicides nivell qualificat impartit per Creama tanca amb un balanç positiu de la col·laboració entre el sector privat i el públic per part de l’organització.

 

El curs ha constat de quatre jornades -5, 12, 20 i 27 de desembre- en les instal·lacions de Creama-Dénia, de 15:30 a 20 hores, impartides per l’empresa ICSAM Seguretat Alimentària i Medi Ambient S.L. Els 9 alumnes del curs de plaguicides han estat treballadors de CENTELYS, Centre Tècnic de neteja i serveis, S.L. Aquestes accions tenen la intenció d'oferir una formació diferent als treballadors perquè puguen ampliar coneixements en diferents àmbits.

 

Des de Creama-Dénia, es fica de relleu la importància de la col·laboració del sector públic i privat per promoure la formació; l’entitat afirma que amb aquests acords  “es fa possible impartir a la Marina Alta accions formatives que, d’altra forma, es trobarien més allunyades territorialment”. En aquesta ocasió, el curs ha estat possible gràcies a la formació bonificada; mitjà pel qual els treballadors per compte alié poden formar-se amb empreses adherides a Fundae (Fundació Estatal per la Formació en l’Ocupació) emprant el crèdit formatiu que els mateixos treballadors creen.

 

Creama acomiada el curs de plaguicides destacant la importància dels convenis de col·laboració

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina