Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'ajuntament destina 131.135 euros per a ajudes de lloguer a persones en situació d'especial vulnerabilitat de Dénia, la Xara i Jesús Pobre

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 al 31 de gener de 2023

L’Ajuntament de Dénia ha fet públiques les bases de la convocatòria d'ajudes destinades a facilitar una solució residencial immediata a persones en situació d'especial vulnerabilitat empadronades a Dénia, la Xara i Jesús Pobre. L'import total destinat a aquestes ajudes és de 131.135 euros, concedits a l'ajuntament per a tal fi per la Generalitat Valenciana en el marc del Pla estatal per a l'accés a l'habitatge 2022-2025.

 

Les ajudes s'atorgaran en règim de concessió directa a les persones empadronades a Dénia, la Xara i Jesús Pobre que siguen víctimes de violència de gènere, víctimes de tràfic amb finalitats d'explotació sexual, víctimes de violència sexual, persones desnonades del seu habitatge habitual, sense llar, asilades, refugiades, apàtrides, acollides al règim de protecció temporal i altres especialment vulnerables com a persones amb problemes de salut mental, diversitat funcional, famílies nombroses i monoparentals, persones de 65 anys o més d'edat, exrecluses o migrants vulnerables.

 

La concessió de l'ajuda s'aplica al pagament del lloguer, cessió d'ús o qualsevol règim de gaudi temporal de l'habitatge que siga la residència habitual de la persona o unitat de convivència sol·licitant. El preu del lloguer o de cessió de l'habitatge haurà de ser igual o inferior a 600 euros mensuals, segons s'estableix en les bases de la convocatòria.

 

La resta de requisits que han de reunir les persones sol·licitants, així com la documentació que han de presentar en la sol·licitud es poden consultar i descarregar en la Seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia, enllaç següent: https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=157

 

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 al 31 de gener de 2023, tots dos inclusivament.

L'ajuntament destina 131.135 euros per a ajudes de lloguer a persones en situació d'...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina