Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Creama-Dénia obri les inscripcions al curs d'Inglés A2 per a persones desocupades subvencionat per Labora

Creama-Dénia ha fet pública l'oferta de 12 places per al curs gratuït d'Anglés nivell A2 (bàsic) per a persones en situació de desocupació.

La formació tindrà lloc entre el 30 de gener i el 5 d'abril, amb un horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 hores. L'objectiu de les dates és capacitar a l'alumnat de cara a la campanya de contractació de Setmana Santa i estiu. Aquest curs constarà de 190 hores (150 d'Anglés i 40 com a part dels mòduls transversals dels cursos de Labora –emprenedoria, cerca activa de treball, formació en Igualtat i competències en medi ambient i qualitat mediambiental-). Aquesta iniciativa ha sigut finançada per Labora amb una ajuda econòmica de 11.286 euros.

En 2021, es va oferir un curs d'Anglés nivell A1 (nivell bàsic) per a aquelles persones que no hagueren estudiat mai l'idioma. A l'any següent, es van impartir classes d'Inglés B1 (nivell intermedi). L'objectiu d'aquestes classes, com comenten des de Creama-Dénia, és millorar la competència lingüística en anglés de les persones que participen per a incrementar les seues possibilitats d'inserció laboral. Concretament, en el cas del nivell A2, es pretén capacitar a l'alumnat per a utilitzar l'anglés de manera adequada i eficaç, perquè siguen capaçoss de comprendre, expressar-se i interactuar, tant en forma parlada com escrita, en situacions quotidianes que requerisquen comprendre i produir textos breus.

La inscripció al curs es realitza en Labora (digital o presencialment); en aquesta s'aportarà la documentació pertinent i s'haurà de superar un examen de nivell per a demostrar les competències en l'idioma.
 

Creama-Dénia obri les inscripcions al curs d'Inglés A2 per a persones desocupades subven...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina