Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Actuacions de millora en les platges de Dénia: noves passarel·les i reparació del passeig de les Rotes

L’empresa de la neteja i manteniment de l’espai litoral conclou els treballs abans que finalitze la concessió el 28 de febrer pròxim

El contracte de l’empresa concessionària de la neteja i manteniment de les platges de Dénia, Pavasal, que venç el 28 de febrer, inclou una sèrie de millores relatives a l’espai litoral que ha de realitzar l’empresa. Amb aquest motiu, i abans que finalitze la concessió, s’han emprés treballs de reparació dels desperfectes al passeig de les Rotes, en els trams de Punta Negra i el Pegolí, els quals ja han finalitzat. Els operaris han segellat els clots creats entre les pedres del passeig  marítim, element que podia ser perillós per als vianants.

 

A més, s’han instal·lat dos noves passarel·les d’accés; un a la platja del Raset i altra a l’accés del carrer del Rascló, a la platja de les Bovetes, en forma de passarel·les de formigó revestides amb material rugós, que substitueixen les passarel·les de fusta anteriors. Més endavant, està previst que s’ubique una d’aquestes passarel·les a la Marineta Cassiana.

 

També s’ha contemplat dins d’aquestes millores la compra de dues casetes de fusta, amb un cost de 12.000 euros, que passen a ser propietat de l’Ajuntament de Dénia. Estes casetes, instal·lades en un principi amb el fi d’acollir activitats de conscienciació i divulgació mediambientals, es destinaran, com es venia fent estos últims anys, al servei de préstec de llibres ‘Biblioplatja”, amb dos punts d’ubicació: la Marineta Cassiana i la platja d’Albaranes.

 

Totes estes actuacions de millora han suposat una inversió total de 70.000 euros.

Substitució de les passarel·les de fusta per unes de formigó
Substitució de les passarel·les de fusta per unes de formigó
Reparació del passeig de les Rotes

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina