Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament obri el termini d’inscripció al ‘XXI Festival Intergeneracional de la Cançó de Dénia’

Les bases estableixen tres categories: infantil, juvenil i sènior, i un premi en metàl·lic per a cada una d’elles

La Regidoria de Joventut ha obert hui la inscripció al ‘XXI Festival Intergeneracional de la Cançó de Dénia’ 2023, de la qual se sap que se celebrarà al carrer de la Via, el divendres 7 de juliol, a les 22 hores, i que les categories de participació seran la infantil (de 6 a 12 anys), la juvenil (de 13 a 17 anys) i la sènior (a partir de 18).

 

Els cantants no professionals, amateurs i aficionats de la Marina Alta interessats hauran de formalitzar la seua inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), des de hui, dimecres 1 de març, fins al 5 d’abril, de forma presencial o telemàtica. Entre els sol·licitants es durà a terme un càsting, del qual eixiran 6 persones participants per cada categoria d’edat.

 

La mateixa nit del concurs, el jurat, compost pel regidor de Joventut, Juan Sapena, i dues persones relacionades amb el món de la música, entregaran el guardó a la millor actuació, tenint en compte per a la seua decisió la tècnica vocal, la interpretació, la qualitat artística, la veu i l’originalitat de la proposta. Es proclamarà una persona guanyadora del FIC 2023 per categoria, rebent un diploma i una dotació econòmica de 150 euros per als més menuts, 300 per al guanyador juvenil i 400 per al sènior.

L’Ajuntament obri el termini d’inscripció al ‘XXI Festival Intergeneracional de la Cançó de ...
L’Ajuntament obri el termini d’inscripció al ‘XXI Festival Intergeneracional de la Cançó de ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina