Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Educadors ambientals visiten els habitatges de Baix la Mar i les Roques per a informar el veïnat sobre el nou servei de recollida porta a porta

La campanya de difusió del servei de recollida porta a porta, iniciada a principis del mes de març, continuarà amb noves accions durant les pròximes dues setmanes. Educadors ambientals de l'empresa concessionària de la neteja urbana i recollida de fem, Urbaser, visitaran els habitatges dels barris de les Roques i Baix la Mar per a informar el veïnat sobre el nou servei, actiu des d'ahir dilluns, i repartir els poals i el material necessari per a la recollida selectiva porta a porta.

 

Les visites al barri de les Roques seran els dies 20, 21 i 22 de març, en horari de matí. Així mateix, el dijous 23 i divendres 24, a la vesprada, atendran el públic en la carpa que s'instal·larà en l'avinguda del Cid.

 

Els dies 27, 28 i 29 de març les visites casa per casa es traslladen a Baix la Mar, també en horari de matí; i el 30 i 31 de març, a les vesprades, s'informarà des de la carpa instal·lada en la plaça de Mariana Pineda.

 

Així mateix, les persones interessades a conéixer el servei porta a porta poden acudir a l'oficina d'atenció ciutadana d’Urbaser (avinguda del Marquesat, 5) o consultar la pàgina https://viuiconviu.com/

Educadors ambientals visiten els habitatges de Baix la Mar i les Roques per a informar el ve...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina