Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia rep 16.500 euros en ajudes per a projectes de participació ciutadana, transparència i bon govern

L'Ajuntament de Dénia ha rebut dues subvencions en matèria de participació ciutadana, transparència i bon govern per a l'anualitat 2023, en la convocatòria d'ajudes per a aquest fi que promouen la Diputació Provincial d'Alacant i la Generalitat Valenciana.

 

Emmarcada en la Línia 1 de la convocatòria, destinada a la promoció de la participació ciutadana, l'Ajuntament de Dénia ha obtingut una ajuda del govern provincial de 10.000 euros per al desenvolupament de la 7a edició dels Pressupostos Participatius. Aquesta quantitat cobreix el 55,90% del total del cost del projecte, el pressupost del qual ascendeix a 17.890 euros.

 

D'altra banda, el Consistori denier ha obtingut una ajuda de 6.500 euros de la Diputació Provincial d'Alacant per al manteniment i actualització del seu portal de transparència, quantitat que cobreix el 100% del cost del projecte. Aquesta subvenció pertany a la Línia 2 de la convocatòria, centrada en subvencions per a activitats relacionades amb la transparència i bon govern.

L'Ajuntament de Dénia rep 16.500 euros en ajudes per a projectes de participació ciutada...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina