Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Facultat de Ciències i GASTERRA UA-Dénia organitzen un curs d'agroturisme, gastronomia i desenvolupament sostenible

El termini d'inscripció està obert fins al 31 d'octubre

El turisme gastronòmic representa una oportunitat per a desestacionalitzar l'oferta i dinamitzar àrees rurals, al mateix temps que s'ha convertit en un element diferenciador de la imatge de marca d'una destinació.

Amb l'objectiu de conéixer la manera en la qual la cadena de valor de la gastronomia pot influir en l'oferta turística, i identificar diferents tipus d'experiències i productes gastronòmics sostenibles en l'àmbit de l'agroturisme, la Facultat de Ciències i el Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA UA-Dénia han organitzat un curs que comença a principis de novembre. Amb una duració de 20 hores, s'impartirà els dimarts de 16.00 a 19.00 hores i pot cursar-se en modalitat presencial al campus de Sant Vicent del Raspeig o en la modalitat en línia síncrona.

Està dirigit pel catedràtic de Geografia Humana Salvador Palazón i comptarà amb professorat expert procedent del món universitari i del món empresarial.

Orientat a professionals del sector turístic, així com a estudiants i egressats de titulacions relacionades amb el turisme o la gastronomia, permetrà conéixer les diferents estratègies per a impulsar productes turístics experiencials en el medi rural des d'una perspectiva de desenvolupament sostenible. En este sentit, s'analitzaran els reptes i oportunitats que es presenten per a l'enoturisme, l'oleoturisme, el lacteoturisme, el turisme apícola, el turisme micològic o la pescaturisme.

El termini d'inscripció ja està obert i finalitza el pròxim 31 d'octubre https://cvnet.cpd.ua.es/preinsua/estudio.aspx?codest=gj80&idioma=es

 

La Facultat de Ciències i GASTERRA UA-Dénia organitzen un curs d'agroturisme, gastronomi...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina