Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia reconeix els èxits dels seus esportistes en la Gala de l'Esport

Divendres passat 22 de març a les 20.00 hores, va tindre lloc la Gala de l'Esport, en el Teatre Auditori del Centre Social, on Dénia va reconéixer l'esforç, els assoliments i els èxits dels millors clubs, escoles, entrenadors i esportistes deniers de l'any 2023. A l'esdeveniment van acudir el vicealcalde de Dénia, Rafa Carrió, i l'edil d'Esports, Valen Alcalà, que van estar acompanyats per diversos membres de la corporació municipal.

L'esdeveniment, presentat per Tarannà Teatre, va comptar amb diferents actuacions del Club de Gimnàstica Rítmica de Dénia i d'Inefable produccions, i va tindre un gran acolliment i va ser un èxit de participació ciutadana.

El Premi final al Millor Esportista, Equip o Club, amb un total de 28 punts, va anar per a Claudia Lledó Ros, del Club Equestre Dénia, Campiona del món de dona de cavalls de pura raça espanyola i campiona provincial 2023.

“En esta especial nit vull dedicar un moment per a reconéixer la gran faena i la dedicació dels pilars del nostre èxit esportiu: les entrenadores i entrenadors. Són elles i ells els qui dia a dia, setmana a setmana, guien, motiven i modelen als nostres esportistes locals, impulsant-los a aconseguir les seues metes i superar els seus límits. Volem fer-vos esta menció per a destacar el vostre esforç incansable, i el vostre compromís amb el desenvolupament esportiu de la nostra família esportiva, que és molt gran”, va declarar Valen Alcalà.

“L'esport no sols té un valor intrínsec per a la salut i el benestar dels nostres ciutadans, sinó que també exercix un paper crucial en la cohesió de la nostra societat. Els nostres esportistes locals sou ambaixadors de Dénia en les competicions, però també sou referents en valors: del treball en equip, de la resiliència, la perseverança i superació personal”, va expressar l'edil d'Esports, qui a més va aprofitar l'ocasió per a felicitar a tots els premiats pels seus grans assoliments i als entrenadors pel seu treball.

La Gala de l'Esport, és una proposta que emana del Consell d’Esports, que enguany s'ha tornat a recuperar, després d'alguns anys sense celebrar-se.

Dénia reconeix els èxits dels seus esportistes en la Gala de l'Esport
Dénia reconeix els èxits dels seus esportistes en la Gala de l'Esport
Dénia reconeix els èxits dels seus esportistes en la Gala de l'Esport

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina