Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Cadeal Motor Club dona plantes a l'Ajuntament de Dénia per a compensar el seu impacte mediambiental

La Regidoria de Transició Ecològica ha impulsat una iniciativa en els esdeveniments que es desenvolupen a Dénia que comporten un impacte mediambiental. La mesura és incloure, en els informes de les llicències d'activitat, la recomanació a l'entitat organitzadora d'aportar alguna "mesura compensatòria per a mantindre i restaurar la qualitat de l'aire", com pot ser la plantació de dos arbres autòctons o la donació a l'ajuntament de dos exemplars per a la seua plantació.

Cadeal Motor Club, organitzador el passat 10 de març del V Eslàlom Ciutat de Dénia (activitat automobilística que comporta emissions de gasos d'efecte d'hivernacle a l'atmosfera), ha sigut la primera associació a adherir-se a esta iniciativa i ha realitzat una donació al consistori d'un lot de plantes i arbres: nogueres, euphorbia, viburnum, arboç, llorers, oliveres, crataegus, garroferes, fotinias i prunus laurocerasus.

 

L'objectiu a mitjà termini, segons ha explicat la regidora Sandra Gertrúdix, "és reglamentar esta recomanació i que siga una cosa obligatòria, però volíem començar a poc a poc i en col·laboració directa amb les entitats. Així que vull agrair enormement el bon acolliment per part del Cadeal Motor Club, que ha obert un camí pioner per a, entre totes i tots, millorar la qualitat climàtica de la nostra ciutat".

Cadeal Motor Club dona plantes a l'Ajuntament de Dénia per a compensar el seu impacte me...
Cadeal Motor Club dona plantes a l'Ajuntament de Dénia per a compensar el seu impacte me...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina