Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Actuacions de millora en la dessaladora de Racons per a garantir un subministrament continu i de qualitat

Els treballs tenen un pressupost de 240.000 euros i finalitzaran este mes d'abril

Dins del Pla de Millora de l'estació dessaladora d'aigua salobre (EDAS) Racons de Dénia, acordat entre l'Ajuntament de Dénia i Aqualia, des del mes de desembre passat s'estan executant els treballs de renovació d'un bastidor complet d'osmosi inversa, que es prolongaran fins a finals d'abril.

 

Es tracta d'una complexa operació que consistix en la substitució de l'estructura d'un dels quatre bastidors amb els quals compta l'EDAS. Cada bastidor està format per 60 tubs de pressió, amb 6 membranes d'osmosi inversa cadascun. En total, 1.440 membranes entre els quatre bastidors, que són capaços de produir un total de 20.000 metres cúbics al dia.

 

La renovació de l'estructura, les membranes i els equips de mesurament i control auxiliars per altres equips més moderns que els existents millora el comportament del bastidor a l'hora de prendre dades. A més, millora l'operativitat i la prevenció, ja que l'estructura anterior datava de 1992, data d'inici del funcionament de la planta.

 

D'altra banda, l'operació diària d'este equip també es veurà millorada, assegurant d'esta manera un subministrament continu i de qualitat per a la població.

 

La inversió realitzada per Aqualia en estos treballs és de 240.000 euros.

Actuacions de millora en la dessaladora de Racons per a garantir un subministrament continu ...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina