Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'ajuntament activa la zona blava en tres carrers del centre per a dinamitzar l'aparcament

L’Ajuntament de Dénia posa en marxa, a partir de l'1 d'agost, zones de control d'estacionament en diversos carrers del centre de la ciutat. La mesura, demandada per comerciants i residents, no és nova. “Va ser aprovada en 2018, durant la passada legislatura, i es va incloure de nou en la licitació de la zona blava duta a terme en 2020-2021” -ha indicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto- “i a partir d'aquest mes d'agost és quan la implementarem després de quatre anys de moratòria”.

La zona blava s'activarà des de dilluns vinent al carrer de Calderón, on els residents demanaven una mesura per a dinamitzar l'aparcament i acabar amb pràctica habitual d'estacionaments de llarga estada en la zona; Colón, entre Càndida Carbonell i Diana; i en el tram de Càndida Carbonell comprés entre els carrers del Marqués de Campo i Colón.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, ha destacat que l'establiment de zona blava en aquests carrers “busca compaginar l'horari comercial amb les necessitats d'aparcament de les persones residents”. Busquem, assenyala, “beneficiar al major nombre de persones possible i conjugar interessos diversos”. A més, afig, a Dénia s'aplica “la fracció més baixa de tota la província d'Alacant, un cèntim d'euro per minut”.

L'ajuntament activa la zona blava en tres carrers del centre per a dinamitzar l'apar...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina