Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Comencen els tallers dels programes Llunàtics i Dinàmics amb 1.200 persones inscrites

El curs 2022/2023 dels programes Llunàtics i Dinàmics de la Regidoria de Joventut han començat esta setmana. Després de dos anys complicats per la situació sanitària provocada per la pandèmia, la regidoria vol agrair el bon acolliment de les propostes per part de la ciutadania, 1.200 persones inscrites, i per la confiança depositada de nou en els nostres cursos d’oci alternatiu.

En la programació Llunàtics per a xiquets i joves de 3 a 18 anys, es posen en marxa 16 cursos que s’impartiran en les aules de Joventut (ronda de les Muralles, 42) i alguns, a Jesús Pobre.

Quant a Dinàmics, dirigit a participants de 16 anys endavant, el curs comença amb 36 grups de tallers de diferents modalitats com Ioga, ioga adaptat, informàtica, tai-txi, flamenc, sevillanes, pintura, ceràmica, alemany, espanyol per a estrangers i uns altres- tant a Dénia com a la Xara i Jesús Pobre.

A més a més, Joventut Dénia continua treballant per a poder seguir obrint més grups de les activitats més demandades i que així totes les persones interessades pugen gaudir dels tallers aquesta nova temporada 2022-23.

 

Comencen els tallers dels programes Llunàtics i Dinàmics amb 1.200 persones inscrites

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina