Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia destina 150.000 euros a una nova campanya del bo consum

S'emetran bons de 20, 40 i 100 euros per a compres en el comerç local

Amb la finalitat de mitigar els desajustaments econòmics derivats de la pandèmia, l'Ajuntament de Dénia ha aprovat aquesta setmana en Junta de Govern llançar la segona edició dels bons de consum.

La iniciativa part de la Regidoria de Comerç amb l'objectiu d'incentivar la compra de proximitat en petits i mitjans comerços de la ciutat. Està previst que comence el dilluns 31 d'octubre i finalitzarà el dissabte 19 de novembre. Comerç llançarà bons amb tres valors diferents: 20, 40 i 100 euros. L'usuari adquirirà els bons en la pàgina bonsconsum.denia.es, i només haurà de pagar la meitat de l'import que trie, ja que l'altra meitat és finançada per l'ajuntament. 

Es vendran bons fins a esgotar els 150.000 euros de pressupost destinat per a la iniciativa.

Podran adquirir bons tots els ciutadans empadronats a Dénia majors de 18 anys. L'única limitació és el nombre de bons adquiribles: tres per persona i amb la condició que aquests siguen de valors diferents. És a dir, una mateixa persona no podrà adquirir dos bons de 20 euros; en el seu lloc, comprarà un de 20 i un altre de 40, per exemple. Els bons estan associats al document d'identificació, per la qual cosa cal presentar el DNI, NIE o passaport a l'hora de realitzar la compra. 

Els establiments interessats a participar en aquesta iniciativa podran apuntar-se durant el període de 10 dies posterior a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. 

Un dels grans canvis d'aquesta campanya respecte a la duta a terme el mes de setembre passat és que l'Ajuntament de Dénia finançarà completament el projecte, mentre que, en l'anterior edició, va ser la Diputació d'Alacant la que va subvencionar aquesta iniciativa per a incentivar l'activitat comercial local. 

 

Com sol·licitar-ho
Tot el procés es realitzarà en línia en la pàgina: bonsconsum.denia.es

1.    Registrar-se amb el DNI, NIE o passaport.
2.    Comprar els bons (un màxim de tres; cadascun per un valor diferent).
3.    Es rebrà un correu electrònic amb un codi QR, que s'haurà de presentar en l'establiment on es vaja a realitzar la compra. 

L'Ajuntament de Dénia destina 150.000 euros a una nova campanya del bo consum

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina