Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia recull el seu premi a ‘Millor Destinació Turística’ SICTED

L'alcalde i regidor de Turisme de Dénia, Vicent Grimalt, ha recollit aquest matí en FITUR el guardó del tercer premi de la categoria “Millor Destinació Turística” SICTED que atorga la Secretaria d'Estat de Turisme juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). A l'acte han assistit la secretària d'Estat de Turisme, Rosa Ana Morillo, i el president de la Comissió de Turisme de la FEMP i alcalde de Calvià, Alfonso Rodríguez.

Des de l'organització dels premis SICTED, que celebren la 13a edició, es destaca que el premi atorgat a Dénia reconeix “el compromís assumit en favor de la qualitat, la competitivitat i el desenvolupament i implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED) en els seus serveis turístics al llarg de l'any 2022.

Dénia és membre de la xarxa de municipis SICTED des de 2014. En l'actualitat, prop d'un centenar d'empreses de serveis públics i privats de la ciutat estan adscrites al sistema de qualitat turística.

 

Etapes Costa Blanca de la Volta

En l'agenda de Grimalt per a hui dijous destaca també la seua assistència i intervenció en l'acte de presentació de la Volta Ciclista a Espanya-Etapes Costa Blanca celebrat en l'estand del Patronat de Turisme Costa Blanca.

Dénia serà el 2 de setembre pròxim punt d'arrancada de la huitena etapa de la Volta, un esdeveniment important a nivell de promoció de Dénia i de l'interior de la Marina Alta per on discorrerà la carrera, ha afirmat l'alcalde.

Grimalt ha destacat que el pas de la Volta per l'interior de la comarca suposa “un reconeixement que és d'agrair” i servirà d'esperó per a aquestes poblacions després de l'incendi que va assolar la zona el passat estiu.

 

‘Viu la posidònia’ i Baleària

La tercera cita important a la qual ha assistit hui l'alcalde de Dénia ha sigut la signatura d'un protocol general d'actuacions entre les tres ciutats que impulsen el projecte “Viu la posidònia” –Dénia, Eivissa i Cambrils- i la naviliera Baleària, representada pel seu president, Adolfo Utor.

Després d'aquesta signatura, Vicent Grimalt té previst assistir a l'acte commemoratiu del 25 aniversari de Baleària, que començarà a les 13 hores en l'estand de la naviliera en FITUR. Està prevista l'assistència del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.

L'alcalde arreplega el premi a 'Millor Destinació Turística' SICTED
Representants del sector hostaler a l'espai de Dénia en FITUR
Firma del protocol d'actuacions 'Viu la posidònia' amb Baleària

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina