Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Comencen les obres de millora en les pistes esportives de Madrigueres

Les obres de remodelació d’una de les pistes esportives de Madrigueres, la més pròxima a la zona d’aparcament i a la cantina, han començat hui. Els treballs van ser adjudicats a l’empresa Nerco Infraestructuras S.L. per import de 108.779 euros i tenen un termini d’execució de dos mesos.

 

Les tres pistes d’esta instal·lació esportiva municipal presenten un estat actual de deteriorament important en el paviment, els tancaments perimetrals i en les xarxes de protecció de balons. La Regidoria d’Esports té projectat un pla plurianual per anar condicionant-les progressivament fins a deixar-les en condicions òptimes per a la pràctica esportiva i ha decidit començar per la que pitjors condicions presenta (descantells del tractament superficial, irregularitats en el ferm, esquerdaments, marcatge de les juntes d’asfalt i punts d’acumulació d’aigua per mancar de pendent transversal).  

 

Les actuacions de condicionament de la pista consisteixen a regularitzar la superfície i formar pendents transversals que milloren el drenatge superficial; la renovació del paviment, instal·lant-ne un  esportiu de resines; i la millora del drenatge per mitjà de canals que arrepleguen les escorrenties i les conduïsquen fins al col·lector projectat que connectarà amb la xarxa de clavegueram. També es renovaran els tancaments i les xarxes de protecció, així com les porteries de futbol sala.

 

Durant els dos mesos que està previst que duren les obres, els equips de l’Escola municipal de futbol sala, així com els de la lliga comarcal i local d’ACYDMA, entrenaran en les altres dos pistes del recinte i jugaran els partits bé en estes pistes o bé en la d’algun col·legi públic de la ciutat.

Comencen les obres de millora en les pistes esportives de Madrigueres
Comencen les obres de millora en les pistes esportives de Madrigueres

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina