Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia sol·licita a la Diputació d’Alacant una subvenció de 429.323 euros per a llançar noves campanyes del ‘Bo Consum’ al llarg d’enguany

L’Ajuntament de Dénia ha aprovat esta setmana en Junta de Govern acollir-se a la convocatòria de subvencions per a la realització de campanyes del Bo-Consum durant l’any 2023, llançada per la Diputació d’Alacant. L’import que correspon a Dénia per a desenvolupar estes campanyes de foment del consum i incentivació de l’activitat comercial és de 429.323 euros.

 

La planificació de la Regidoria de Comerç és llançar una primera remesa de bons consum a principis del mes de juny, destinant-ne 150.000 euros, i unes altres en els mesos següents fins a finals d’any.

 

La Xara i Jesús Pobre també opten a esta convocatòria d’ajudes, sol·licitant 45.319 euros, en el cas de la Xara, i 29.876 euros per a Jesús Pobre.

 

Des de Comerç està estudiant-se la possibilitat d’agrupar les campanyes del bo consum de Dénia i les entitats locals de manera que els residents dels tres nuclis puguen comprar en tot el terme, agrupant les subvencions, tot i que el bo consum l’hauran d’obtenir en l’ajuntament de la seua població.

 

 

Dénia sol·licita a la Diputació d’Alacant una subvenció de 429.323 euros per a llançar noves...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina