Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Ple extraordinari de sorteig de membres de les meses electorals

Este matí s’ha celebrat a l’Ajuntament de Dénia el ple extraordinari per al sorteig de membres de les meses electorals per a les eleccions locals, a les Corts i a les entitats locals menors que se celebraran el 28 de maig de 2023.

A partir de demà dissabte es notificarà a les persones interessades la seua selecció com a membres de mesa electoral. A més, els dies 17 i 24 de maig, a les 19 hores, en el Centre Social, es convocarà als components de les meses a una reunió informativa per a facilitar-los dades i informació sobre les funcions que hauran d’exercir durant la jornada electoral.

El 28 de maig, segons indica el cens electoral, al terme municipal de Dénia podran votar 29.431 persones en les eleccions municipals i 29.803 en les autonòmiques. S’instal·laran 49 meses electorals:  46 a Dénia, 2 a la Xara i una a Jesús Pobre.

En el ple extraordinari celebrat hui s’ha recordat que hi haurà a Dénia tres col·legis electorals –els ubicats en la residència de Santa Llúcia, l’hospital de la Pedrera i al Centre de Salut de Joan Fuster- on, seguint les mesures Covid, els membres de les meses electorals hauran de portar mascareta durant tota la jornada i les persones que vagen a votar se l’hauran de posar mentre romanguen en el recinte. L’administració facilitarà mascaretes a l’entrada dels col·legis.

Així mateix, hi ha un col·legi electoral que canvia la ubicació respecte a les últimes eleccions celebrades:

  • el col·legi de l’estació d’FGV (passeig Saladar, 126) passa al teatre-auditori del Centre Social (c. Calderón, 4, porta esquerra)

 

Ple extraordinari de sorteig de membres de les meses electorals
Ple extraordinari de sorteig de membres de les meses electorals

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina