Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Festival cultural de fi de curs de les Aules de la Tercera Edat de Dénia

Les Aules de la Tercera Edat de Dénia es disposen a acomiadar el curs 2023/2024 amb un festival cultural que se celebrarà a l'auditori del Centre Social i diverses activitats per a l'alumnat dels tallers organitzades amb la col·laboració de l'àrea d'Arqueologia i Museus i el departament de Turisme de l'Ajuntament de Dénia.

 

Els dies 26, 27 i 28, a partir de les 19 hores, es desenvoluparà el festival cultural. S'han programat actuacions de ball, de taitxí txikung, de sevillanes i una representació teatral, projeccions de vídeos resum dels tallers i interactuacions d'alumnat de diferents cursos de les Aules de Dénia, Jesús Pobre i la Xara.

 

L'obertura del festival cultural de fi de curs tindrà lloc el dimecres 26 de juny, a les 19 hores. La regidora del Major, Marta Gascó, presentarà l'acte, en el qual es projectarà un vídeo resum de les activitats d'este curs.

 

El dia anterior, 25 de juny, a les 10 del matí, s'inaugurarà l'exposició dels treballs realitzats per l'alumnat dels tallers de ceràmica, vidriera, pintura, habilitats creatives i boixets, instal·lada en les plantes segona i tercera del Centre Social. La mostra es clausurarà el dia 28, a les 20.30 hores.

 

Eixa vesprada, a les 19 hores, la cap de l'àrea d'Arqueologia i Museus, Massu Sentí, donarà la conferència “La medina de Dénia. 40 anys d'arqueologia urbana” a la Biblioteca de Dénia.

 

Els dies 26 i 27 de juny, a les 10 del matí, s'han programat, respectivament, les rutes “La medina de Dénia, estructura urbana” i “El Fortí, el raval gran de la medina de Dénia”, guiades per l'arqueòloga municipal Silvia Ruiz. Estos mateixos dies, a les 11.30 hores, s'impartirà un taller obert de boixets a la sala polivalent del Centre Social.

 

El matí del 28 de juny serà personal de Turisme Dénia l'encarregat de guiar els participants en una ruta urbana pel barri de Baix la Mar (10 hores).

 

El curs en xifres

 

Este curs 2023/2024 s'han matriculat a les Aules de la Tercera Edat de Dénia, la Xara i Jesús Pobre 812 persones, ocupant un total de 1.198 places, xifra major a la del nombre de matriculats perquè hi ha persones inscrites en més d'un taller. Quant a l'oferta formativa, s'han impartit 21 tallers diferents.

 

La Regidoria del Major ha començat ja el procés de matriculació del nou curs d'Aules. L'alumnat ja inscrit el curs anterior que ara finalitza pot renovar la matrícula en un sol taller, en el cas que estiguera matriculat en varis, excepte les persones majors de 80 anys, que poden optar a la renovació en dos tallers. Estes matrícules de renovació s'han fet durant el mes de juny.

 

Del 2 al 16 de setembre s'obrirà la matrícula lliure. El dia 2 es dedicarà a matricular exclusivament als usuaris majors de 80 anys. L'horari de matriculació serà de 16 a 20 hores.

Festival cultural de fi de curs de les Aules de la Tercera Edat de Dénia
Festival cultural de fi de curs de les Aules de la Tercera Edat de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina