Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Un nou servei de Biblioplatja començarà a prestar-se a partir del 16 de juny a la Marineta Cassiana

L'oferta estiuenca de les platges de Dénia s'amplia enguany amb un nou servei del departament municipal de Biblioteques: la Bilioplatja, ubicada físicament a la caseta de fusta instal·lada al final del primer tram del passeig de la Marineta Cassiana. 

L'objectiu, segons ha explicat el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, és "posar en marxa una oferta complementària i enriquidora al sol i la platja i convidar a la lectura els banyistes i passejants". Per a fer més atractiva la proposta, al costat de la Bibliopatja s'habilitarà una zona d'ombra sota els arbres, amb tarima i bancs per a seure a llegir.

S'hi prestaran els serveis de consulta in situ de premsa diària i el de prèstec, durant 15 dies. Els llibres que s'agarren a la Biblioplatja, s'hauran de tornar al mateix punt.

Per a arrancar amb aquest projecte "pioner i experimental", la Biblioplatja compta amb un catàleg de 1.000 novel·les i títols de literatura infantil, en valencià i en castellà. "Hem aprofitat, per a començar, llibres que estan duplicats en els fons de la biblioteca, provinents molts de donacions".

La Biblioplatja estará atesa per dos persones contractades per l'empresa Pavasal, concessionària del servei de neteja de platges, i estarà oberta, del 16 de juny al 30 de setembre, de dilluns a diumenge, en horari de 9 a 14 i de 16 a 19 h.
 

Un nou servei de Biblioplatja començarà a prestar-se a partir del 16 de juny a la Marineta C...
Un nou servei de Biblioplatja començarà a prestar-se a partir del 16 de juny a la Marineta C...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina