Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia oferta tres campus de Pasqua per a facilitar la conciliació a les famílies amb menors de 14 anys durant les vacances escolars

La iniciativa està finançada amb una subvenció del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat

Amb l’objectiu que les famílies disposen d’una alternativa que els permeta conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances escolars de Pasqua, l’Ajuntament de Dénia ha organitzat tres campus amb temàtiques diverses per a xiquets i xiquetes menors de 14 anys on es realitzaran activitats coeducatives i d’oci ateses per personal qualificat. Esta àmplia oferta pasqüera és viable gràcies a la subvenció rebuda per al desenvolupament del projecte “Borses de cura professional per a famílies amb filles i fills menors de 14 anys” del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere.

 

Els campus se celebraran els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril, en horari de matí i són gratuïts.

 

El campus “Totes i tots contem” tindrà lloc en la biblioteca infantil de l’Agència de lectura Rafael Chirbes (Casa de Cultura), en horari de 9 a 13.30 hores. S’hi establiran dos grups de participants: un de 3 a 5 anys i l’altre de 6 a 10 anys. En este últim grup les places s'han esgotat en unes poques hores i sols hi ha vacants per al de 3 a 5 anys. Entre les activitats previstes figuren la lectura i contat de contes, manualitats, ioga, jocs, dinàmiques de grup i teatre.

 

Les inscripcions per a este campus poden formalitzar-se enviant un correu a biblioteca@ayto-denia.es o telefonant al 96 578 36 65.

 

D’una altra banda, sota la coordinació de l’àrea de Joventut, s’han planejat dos campus més, destinats a xiquets i xiquetes de 10 a 14 anys. L’horari d’estos dos campus serà de 9 a 13 hores.

 

El primer d’ells és “Pasqua amb art” i proposa als participants activitats com escultura amb alginat, pintura i grafit, taller de ritme o arts escèniques; activitats que es duran a terme a les instal·lacions de Joventut.

 

En segon lloc, els amants de la natura, els esports a l’aire lliure i les temàtiques sostenibles poden assistir al campus mediambiental, que inclou activitats a l’aire lliure com una visita a la reserva marina o iniciació al caiac i al pàdel surf (SUP) i, a més, activitats de reciclatge i tallers de customització de roba, entre altres.

 

Les persones interessades poden inscriure’s, a partir del 28 de març, en Joventut Dénia (ronda de les Muralles, 42, telèfon 96 642 37 00). Els fulls d’inscripció es poden descarregar en l’enllaç https://www.denia.es/va/institucio/directori/directori.aspx?id=38.

 

 

 

 

 

 


L’Ajuntament de Dénia oferta tres campus de Pasqua per a facilitar la conciliació a les fa...

L’Ajuntament de Dénia oferta tres campus de Pasqua per a facilitar la conciliació a les fa...

L’Ajuntament de Dénia oferta tres campus de Pasqua per a facilitar la conciliació a les fa...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina