Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

400 alumnes i alumnes de l'ESO i els Programes Formatius de Qualificació Bàsica van gaudir del musical ‘Adictos. Drogas, Adicciones y otros juegos que matan’

La Regidoria de Joventut promou la prevenció de conductes addictives en joves mitjançant propostes culturals. En aquesta ocasió, s'ha desenvolupat l'escenificació de la producció musical Adictos. Drogas, Adicciones y otros juegos que matan. La proposta d'Inefable Produccions es va presentar a l'alumnat de segon i tercer de l'ESO de centres educatius de Dénia i de Programes Formatius de Qualificació Bàsica de Creama-Dénia, els dies 14, 21, 22 i 23 de març, a la Casa de la Cultura. 

 

En un total de 8 funcions, l'elenc de la companyia, Amín Sáez (director, creador i ballarí), Iván Aledo (ajudant de direcció i ballarí) i Karina Van Boeschoten (ballarina i cantant), van tractar el tema de les addiccions en un musical ple d'hip-hop, rap i dansa, on es pretén connectar amb la joventut per a previndre des de l'alcoholisme a la ludopatia, passant pel consum de drogues o l'obsessió amb les xarxes socials. Sota la supervisió de la psicòloga Maissa Palú, l'argument d'aquesta obra musical vol educar i conscienciar sobre la importància de les decisions presents en el nostre futur, les quals forgen el caràcter i personalitat en edats tan primerenques. A més, aquesta proposta ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Salom Sabar.

 

No és la primera vegada que Inefable Produccions escenifica aquest tipus de proposades soci-educatives entre els joves; la companyia ja va presentar al públic juvenil No+Bullying. Combátelo con Arte i Sexualizarte. Educación Sexual, Prevención e Igualdad.

400 alumnes i alumnes de l'ESO i els Programes Formatius de Qualificació Bàsica van gaud...
400 alumnes i alumnes de l'ESO i els Programes Formatius de Qualificació Bàsica van gaud...
400 alumnes i alumnes de l'ESO i els Programes Formatius de Qualificació Bàsica van gaud...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina