Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Dénia

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Valentín Alcalá, va acudir, ahir diumenge 22 d'octubre, a la presentació oficial de les Escoles Esportives Municipals, que va tindre lloc en la pista d'atletisme al Poliesportiu municipal. En l'acte van participar les xiquetes i els xiquets inscrits en curs actual, al costat dels directors, coordinadors, entrenadors i delegats responsables de cada escola.

 

L'oferta que ofereix enguany l'Ajuntament de Dénia perquè els joves de la ciutat facen esports és molt àmplia, amb fins a 15 modalitats esportives que es poden realitzar, de les quals 13 escoles es van presentar en l'acte del diumenge 22 d'octubre, en les quals s'han inscrit 1.300 xiquetes i xiquets d'edats d'edats compreses entre els 8 i els 15 anys (en alguns casos, fins als 17 anys).

 

Es van presentar per este ordre, les escoles d'esports adaptats, futbol, atletisme, futbol sala, rugbi, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, voleibol, handbol, esports nàutics, bàsquet, equitació i paddel.

 

El regidor d'esports, que va presentar per primera vegada l'inici de la temporada de les Escoles Esportives de Dénia va comentar que “este és un acte que realitzem per a fomentar la germanor, l'esport local, el fer equip. I tot amb la voluntat de visibilitzar el treball que es realitza des de les escoles esportives i des de la regidoria, però sobretot per a donar-vos protagonisme a totes i tots vosaltres els que formeu part de la família de l'esport denier.

 

“Des de l'Ajuntament de Dénia”, va continuar Valen Alcalá, “sabem que tenim molta faena per davant per a donar-vos el millor cada dia. Des de la regidoria d'Esports som conscients que venim a treballar cada dia per a ajudar als nostres esportistes en el seu desenvolupament i en esta línia seguirem braç a braç amb totes i tots vosaltres per a continuar avançant”.

 

A més, el regidor va afegir, “espere que gaudiu de totes les disciplines i que aprofiteu al màxim l'oportunitat de jugar, aprendre i desenvolupar-vos a través de la pràctica de l'esport. Amb constància, treball, fent equip i superant-vos podreu arribar on us proposeu”.

 

Valen Alcalá va aprofitar per a nomenar els molts referents de triomfs esportius que hi ha Dénia, com el jugador del València CF, Pepelu, la jugadora del València CF i de la Selecció Espanyola de Futbol Fiamma Benítez o la recent Campiona de Formula 1 Academy Marta Garcia. “Tres esportistes de Dénia que representen els valors de l'esport de base”., va finalitzar el regidor d'esports.

Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Dénia
Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Dénia
Presentació de les Escoles Esportives Municipals de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina