Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Rodrigo Cuevas, Fetén Fetén, Dolç Tab Jazz i Amura, protagonistes del cartell del 32 Festival Música al Castell de Dénia

Del 24 al 27 de juliol, l’esplanada del Castell de Dénia es convertirà de nou en escenari del festival Música al Castell. En esta 32a edició, el festival de música popular i tradicional presenta novament “un cartell eclèctic amb propostes que uneixen tradició i modernitat i molta qualitat”, afirma el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, qui també destaca la presència de músics de la Marina Alta i d’artistes de projecció nacional i internacional.

Obri el festival el dia 24 de juliol el Dolç Tab Jazz Project, la formació que lidera el dolçainer ondarenc Josep Alemany. En Música al Castell presentaran un espectacle amb peces populars actualitzades amb un nou format -fusió de jazz, de folk, d’himnes populars- que porta l’inconfusible segell del quintet de músics.

Dijous 25 de juliol, Jorge Arribas i Diego Galaz, és a dir, Fetén Fetén, presenten Tradicional, una lectura contemporània de la música tradicional i de la música popular de ball -fox-trot, vals, xotis, seguidilles o havanera-, gèneres que els inspiren i als quals reten homenatge emprant la imaginació i la creativitat. Imaginació i creativitat presents també en els instruments diferents que, a banda dels convencionals, toquen en els directes, com el serrutx, el violí trompeta o la flauta cadira de càmping. 

El flamenc protagonitzarà la nit del divendres 26 de juliol de la mà d’Amura. un projecte musical que unix Isabel Julve, cant i ball, Matthieu Saglio, “el violoncel dels mil accents”, i José “El Piru”, guitarrista. Una aventura musical de tres reconeguts artistes que transita entre composicions pròpies i versions de cançons de tota la vida.

Posarà punt i final a esta nova edició de Música al Castell, el dissabte 27 de juliol, l’actuació de “l’agitador folklòric i artista total” Rodrigo Cuevas, amb el seu últim espectacle La Romería: “un espai propici per a la celebració i la comunió, un lloc per a sentir-nos lliures de prejudicis [...] Un xou extravertit, calent, ambiciós, alegre, ballable i, potser, èpic”.

Tots els concerts comencen a les 23 hores.

Les entrades ja estan a la venda en www.musicaalcastell.com

 

Rodrigo Cuevas, Fetén Fetén, Dolç Tab Jazz i Amura, protagonistes del cartell del 32 Festiva...
Rodrigo Cuevas, Fetén Fetén, Dolç Tab Jazz i Amura, protagonistes del cartell del 32 Festiva...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina